Unreal Engine 3 ruland pe iPhone

Epic Games, a oferit celor de la anandtech posibilitatea de a testa performantele unui tech demo al 3D engine-ului Unreal Engine 3 pe un iPod Touch 3G. In caz ca nu stiati, Unreal Engine 3 este motorul grafic folosit pentru unele din cele mai populare si bine vandute jocuri ale ultimilor ani : Bioshock, Gears of War, Borderlands, Unreal Tournament 3, etc. Engine-ul poate fi rulat doar pe terminalele de ultima generatie a celor de la Apple, iPod Touch 3G si iPhone 3GS datorita hardware-ului superior fata de modelele anterioare si daca Epic Games va reusi sa transforme engine-ul ce a revolutionat grafica gaming-ului pe PC intr-unul utilizabil pentru developerii aplicatiilor pentru iPhone OS atunci cel mai probabil vor reusi sa revolutioneze si modul in care vor fi create generatiile viitoare de aplicatii pentru terminalele mobile.

Nu se stie inca in ce moment va fi facuta disponibila aceasta tehnologie si pentru terminalele mobile, insa oficialii Epic Games promit ca vor prezenta demo-rui cu engine-ul ruland si pe alte platforme mobile in cadrul Conferinte CES de luna viitoare din Las Vegas.

Demo-ul de mai jos reuseste sa releve faptul ca Unreal Engine 3 ar putea oferi celor ce-l vor cumpara asul din manca in ceea ce priveste creearea unor jocuri reusite atat din punct de vedere grafic si nu numai.