Translate 2, nou traducator pentru iPhone

Translate 2 este o noua aplicatie dedicata celor care doresc sa foloseasca iPhone-ul pentru a traduce diferite fraze atunci cand probabil nu sunt langa un calculator. Aplicatia a fost creeata de un developer chinez, care si-a lasat amprenta asupra aplicatiei, veti intelege de ce din screen-urile urmatoare. Translate 2 seamana foarte mult cu aplicatia Messages a telefonului, imprumutand sistemul de baloane pentru inserarea textului si afisarea traducerii. Aplicatia va ofera totodata optiunea de a schimba background-ul pe care sunt afisate mesajele, dupa cum bine puteti vedea si in screen-ul de mai sus.

Din punct de vedere al utilitatii, aplicatia are integrate o serioe de optiuni destul de utile pentru cumparatori. In primul rand si cea mai important optiune din punctul meu de vedere este text-to-speech care recita cuvintele/expresiile scris de voi pentru a sti cum sa le pronuntati sau pentru a fi intelese de interlocutorul vostru, insa aceasta optiune functioneaza doar cu 20 de limbi din cele 52 suportate(romana este inclusa). A 2-a optiune este vizionarea cuvantului tradus sau care vreti sa il traduceti pe mijlocul ecranului, pentru cei care stau prost cu vederea. A 3-a este copierea cuvantului pentru a fi inserat intr-un mesaj si a 4-a este stergerea cuvantului.

Pentru a folosi aplicatia trebuie sa fiti conectati la internet, deci asta ar fi un mare mare minus in special in cazul in care doriti sa o folositi intr-o tara straina.

Vestea buna este ca aplicatia poate fi downloadata gratuit doar astazi, asa ca daca va intereseaza luati-o repede din oricare dintre cele 77 de AppStore worldwide : RO AppStore link.