ShowTime pentru iPhhone 2G/3G

Zilele trecute a fost anuntata lansarea in AppStore a aplicatiei ShowTime care aduce video recording pentru posesorii de iPhone 2G/3G. Pentru cei care detin un iPhone 2G este posibil ca numele ShowTime sa sune destul de familiar pentru ca acum 2 ani aplicatia aceasta a fost prima care aducea posibilitatea de a inregistra filmulete video cu camera telefonului insa numai pentru cei care au facut jailbreak. Aplicatia a fost atat de populara incat ajunsese sa fie downloadata de peste 1 milion de ori pana sa fie scoasa de pe piata odata cu aparitia AppStore-ului.

Din punct de vedere al video recording-ului, aplicatia este capabila sa filmelze cu 6 frame-uri pe secunda la o rezolutie de 320 x 240 fiind la fel de capabila ca si iVidCam dar cu mult peste iVideoCamera care este limitata la doar 3 frame-uri pe secunda, o rezolutie de 160×213 si 1 minut de inregistrare.

In ceea ce priveste calitatea audio, aplicatia inregistreaza la 16 bits cu 22.05kHz sample rate ceea ce e destul de bine pentru o aplicatie oficiala.

Daca doriti sa o incercati, o puteti cumpara pentru 0.99$ din US AppStore de aici si pentru 0.79€ din RO AppStore de aici.