ShowTime pentru iPhhone 2G/3G

Zilele trecute a fost anuntata lansarea in AppStore a aplicatiei ShowTime care aduce video recording pentru posesorii de iPhone 2G/3G. Pentru cei care detin un iPhone 2G este posibil ca numele ShowTime sa sune destul de familiar pentru ca acum 2 ani aplicatia aceasta a fost prima care aducea posibilitatea de a inregistra filmulete video cu camera telefonului insa numai pentru cei care au facut jailbreak. Aplicatia a fost atat de populara incat ajunsese sa fie downloadata de peste 1 milion de ori pana sa fie scoasa de pe piata odata cu aparitia AppStore-ului.

Din punct de vedere al video recording-ului, aplicatia este capabila sa filmelze cu 6 frame-uri pe secunda la o rezolutie de 320 x 240 fiind la fel de capabila ca si iVidCam dar cu mult peste iVideoCamera care este limitata la doar 3 frame-uri pe secunda, o rezolutie de 160×213 si 1 minut de inregistrare.

In ceea ce priveste calitatea audio, aplicatia inregistreaza la 16 bits cu 22.05kHz sample rate ceea ce e destul de bine pentru o aplicatie oficiala.

Daca doriti sa o incercati, o puteti cumpara pentru 0.99$ din US AppStore de aici si pentru 0.79€ din RO AppStore de aici.

Articolul precedentTranslate 2, nou traducator pentru iPhone
Articolul următorProSwitcher & Multifl0w update
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.