AutoStitch 2.0 – poze cu rezolutia de 20mpx pe iPhone

De ieri a aparut in AppStore un update pentru aplicatia AutoStitch care mai nou se mandreste cu capabilitatea de a face poze de 20 de megapixeli cu camera iPhone-ului. AutoStitch este o aplicatie destul de veche in comunitatea iPhone care dupa cum spun utilizatorii, cu noul update este capabil sa redea poze cu calitatea de 20 de megapixeli prin utilizarea unor algoritmi special creati de developerii sai si prin combinarea mai multor poze succesive ale aceluiasi scenariu.

Dupa explicatiile date de developeri, algoritmii lor pot crea o imagine panoramica cu o rezolutie de pana la 20 de megapixeli prin imbinarea a 10 imagini ale aceluiasi scenariu, spre deosebire de celelalte aplicatii care se bazeaza pe mult mai putine imagini si nu aduc detalii noi in imaginea finala rezultata.

Nu e prima si foarte sigur nici ultima aplicatie care promite rezultate spectaculoase cu o camera care din punct de vedere tehnologic era depasita inca dinainte sa fie pusa in telefon, software-ul are limitele sale si din pacate de cele mai multe ori si le arata in astfel de aplicatii.

Daca totusi va intereseaza aplicatia si doriti sa o cumparati o puteti face pentru 1.99$ din US AppStore de aici si pentru 1.59€ din RO AppStore de aici.