Prima Pagina aplicatii Syncopy sincronizeaza clipboard-ul Mac-ului cu iPhone-ul

Syncopy sincronizeaza clipboard-ul Mac-ului cu iPhone-ul

Syncopy este o aplicatie disponibila de ceva zile in AppStore care permite sincronizarea clipboard-ului de pe Mac-ul vostru cu iPhone/iPod Touch-ul. Aplicatia ruleaza in background si creeaza o baza de date in care salveaza tot ceea ce tastati pe tastatura Mac-ului pentru a creea o istorie a actiunilor din care puteti alege ceea ce vreti sa sincronizati cu terminalul mobil Apple.

Syncopy este o aplicatie nativa pentru Mac care va da posibilitatea de a copia rapid si sigur informatiile din orice Mac cu un iPhone/iPod Touch, aplicatia beneficiind de un sistem de criptare a datelor SSL de 256 de bits care dupa cum bine stiu unii este destul de greu de crack-uit.

Iata principalele features :

– Seamless clipboard transfer between the Mac and the iPhone/iPod touch.
– History of your previous cliboard items.

Aplicatia poate fi cumparata din US AppStore pentru 0.99$ de aici si din RO AppStore pentru 0.79€ de aici.

  • nu are legatura cu subiectul dar am intrat pe boio si l-am prins ca se lauda ca are cel mai citit blog din RO despre Apple…m-am cam enervat pentru ca daca nu erai tu in cateva imprejurari, ramaneam cu niste caramizi de iphoane pe cap…am cautat ajutor la el si ghici ? a ramas agatat de un 2G si nu stia nimic despre noile modele ( 3G, 3GS )…de asta zic ca s-a cam umflat inutil…anyway, multumesc inca o data pentru ajutor si bafta in noul an ! site-ul tau e in bookmarksurile mele ! ciao !

  • Prefer sa nu comentez despre altii, eu incerc sa ajut pe cat pot lumea si cred ca am facut-o cu succes pana acum, sper sa ramana site-ul in bookmarks mult timp si de acum incolo 😀
    Un an nou plin de bucurii si de acum incolo.