Prima aplicatie in real-time pentru Twitter

Chirp Flow este prima aplicatie real-time dedicata Twitter-ului prin care utilizatorii de iPhone/iPod Touch pot vedea live tweet-urile pentru topicurile cautate sau pentru utilizatorii pe care ii vizioneaza in respectivul moment. Aplicatia apartine unei mici companii din SUA numita excited pixel si este prima developing company care foloseste API-ul pentru live streaming al Twitter-ului.

Dupa cum bine stiti, aplicatiile pentru PC sau terminale mobile au un mic lag in preluarea tweet-urilor iar aceasta aplicatie este prima care trece peste acest mic incovenient pentru a tine utilizatorii conectati live la toate noutatile pe care le au de oferit oamenii pe care ii urmaresc. Spre exemplu, aplicatia este foarte folositoare pentru cei care au obiceiul sa tweet-uiasca cand sunt in mijlocul unei conferinte ori a unui concert, tinandu-i pe urmatoririi lor conectati constant la firul evenimentelor, permitandu-le acestora totodata sa discute cu cei urmariti despre detaliile subietcului live. Desi aplicatia a fost lansata ei ii lipsesc totusi niste elemente cheie cum ar fi : posibilitatea de a tweet-ui sau de a vedea link-uri de pe twitter intr-un browser nativ, dar developerii promit ca aceste mici inconveniente vor fi rezolvate in update-urile viitoare.

Aceasta micuta aplicatie in mod sigur va revolutiona modul de a tweet-ui de pe telefonul mobile si va deschide calea catre aplicatii mult mai complexe/complete.

Aplicatia este gratuita si poate fi downloadata din orice AppStore.