Encyclopedia – Wikipedia pe iPhone

Encyclopedia este foarte utila pentru iPhone/iPod Touch care aduce in buzunarul vostru intreaga baza de date a wikipedia.com printr-o simpla atingere a unui buton. Ceea ce face aceasta aplicatie foarte interesanta este faptul ca intrega baza de date a wikipedia.com poate fi downloadata printr-o simpla atingere la lansarea aplicatiei, asta insemnand ca aproximativ 500MB(sau 70MB dupa informatiile din AppStore) de informatii despre tot ceea ce v-ar putea interesa vor fi downloadate si salvate in telefonul vostru pentru a fi accesate oricand de oriunde in lipsa unei conexiuni la internet. Un alt lucru extrem de important este faptul ca intregul text afisat de aplicatie este in limba romana, aplicatia downloadand informatiile in functie de AppStore-ul de unde downloadati aplicatia, asa ca daca vreti aplicatia in romana trebuie sa o downloadati din RO AppStore.

Iata feature-uirl aplicatiei :

  • Doens’t require any internet access;
  • The full text from  Wikipedia  in romanian;
  • Instant search of titles or articles;
  • Fully functional links between the articles;
  • Navigation trail, so that you can easily  engage in the usual whismical Wikipedia browsing.

Desi downloadeaza intreaga baza de date a wikipedia.com, totusi aplicatia nu afiseaza pozele articolelor nici descrierile acestora.

Daca va intereseaza aplicatia o puteti downloada din RO AppStore pentru 5.99€ de aici.

Articolul precedentPrima aplicatie in real-time pentru Twitter
Articolul următorSyncopy sincronizeaza clipboard-ul Mac-ului cu iPhone-ul
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.