iVidCam 2.0 update

iVidCam, una dintre cele mai bune aplicatii care aduce filmare nativa pe iPhone 2G/3G prin intermediul AppStore, prezentata de mine cu ceva timp in urma a fost updatata astazi la versiunea 2.0. Aplicatia permite posesorilor respectivelor terminale sa inregistreze imagini video la o calitate mult superioare celorlalte aplicatii asemanatoare, dandu-le acestora totodata posibilitatea de a inregistra atat in landscape mode cat si in normal mode, filmuletele putand fi copiate din telefon prin intermediul USB/WiFi.

Versiunea 2.0 aduce cateva imbunatatiri notabile printre care rezolutia de filmare care acum devine ceva mai buna :

  • Added an additional digital zoom up to 10x, which can be applied during recording;
  • Improved and redesigned the screen to save the video, which can now be encoded even later;
  • The resolution of the video has now been increased to 427 × 320.

E cea mai buna aplicatie pentru posesorii de iPhone 2G/3G atat din punct de vedere al performantei cat si a pretului, asa ca eu v-o recomand cu caldura, iar daca vrei sa o cumparati o puteti gasi in RO AppStore pentru 0.79€ de aici, varianta free din pacate inca nu a fost updatata la versiunea 2.0.

3 COMENTARII

  1. Am o problema…inregistrez cu ividcam,dar nu pot publica pe youtube…imi iese din aplicatie,desi am mai filmat si am mai publicat,dar de cateva zile nu mai pot pur si simplu…a doua chestiune,folosesc ifunbox pt comunicare intre pc si iphone,si nu stiu unde pot gasi filmarile cu ividcam in iPhone…sa le copiez in pc…
    Va rog sa ma ajutati.
    Multumesc!