iVidCam – inregistrare video pentru iPhone 2G/3G gratuita

Va aduceti aminte de iVideoCamera, prima aplicatie care aduce optiunea de filmare pe iPhone 2G/3G fara a fi necesar jailbreak-ul? Ei bine, de la lansarea ei a aparut o noua aplicatie, iVidCamera, care se descurca ceva mai bine decat predecesoarea sa. Spre deosebre de prima aplicatie care era limitata la doar 3-5 frame-uri pe secunda si o rezolutie de 160×213, iVidCamera permite filmarea cu 3-7 frame-uri pe secunda la o rezolutie de 280×360, iar prin scoaterea sunetului framerate-ul creste chiar si peste aceste valori, mai mult decat atat, filmele sunt salvate in telefon in format MP4.

Inca un element foarte esential pe care aceasta aplicatie il permite este filmarea nelimitata, spre deosebire de prima aplicatie care limiteaza timpul de filmare la doar 1 singur minut, insa ca si predecesoarea sa necesita minim firmware 3.1 pentru a fi instalata si a functiona.

Desi aplicatia costa 1.59€ si poate fi downloadata de aici, developerii s-au gandit sa lanseze si o aplicatie gratuita care poate fi downloadata de aici, singura deosebire dintre cele 2 fiind ca varianta free are si cateva bannere incluse.

So, daca aveti un iPhone 2G/3G si doriti sa puteti filma cu el dar nu vreti sa ii faceti jailbreak, aceasta este aplicatia perfecta pentru voi.

Articolul precedentF.A.S.T. pentru iPhone/iPod Touch, acum gratis
Articolul următorTransforma-ti iPhone-ul intr-o telecomanda universala
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.