Appulo.us Search plugin in Install0us

In ultimul articol legat de Install0us 3 Beta Xmas Edition, va prezentam si proiectul lui puy0 legat de introducerea unor plugin-uri in Install0us care vor ajuta utilizatorii sa caute aplicatiile pentru care sunt update-uri si pe appulo.us de exemplu. Ei bine, un astfel de plugin a fost creeat acum cateva zile de catre cei de la beyouriphone si introdus in Cydia insa din pacate a avut o viata limitata deoarece site-ul prin care faceau cautarile a fost suspendat de firma care il hosta.

Ieri a aparut in Cydia o noua versiune a acestui plugin care se numeste Appulo.us Search care in esenta adauga la optiunea download si un buton care va permite sa cautati si sa downloadati aplicatia pe care o doriti sau pentru care exista un update, direct de pe Appulo.us.

Desi a fost lansat ieri, pentru a inlocui moartea precedentului plug-in, deocamdata nu functioneaza deoarece mai au cateva probleme cu domeniile de unde fac redirectionarile. Partea buna este ca se fac primii pasi spre a creea plugin-uri pentru Install0us care in final vor aduce beneficii in primul rand utilizatorilor care vor sa foloseasca appulo.us in continuare si totodata sa beneficieze si de noul Install0us.