AppLocket blocheaza toate aplicatiile telefonului

AppLocket este o aplicatie foarte interesanta pentru iPhone/iPod touch care printr-o combinatie de taste blocheaa toate aplicatiile din Springboard impiedicand deschiderea vreuneia dintre acestea.  Aplicatia se bazeaza pe o combinatie de taste asemanatoare cu cele folosite la telefoanele Nokia pentru a bloca/debloca telefonul, pentru a bloca/debloca Springboard-ul. Pentru a bloca toate aplicatiile trebuie sa faceti urmatoarea combinatie de taste : apasati de 2 ori butonul volum + si de 2 ori butonul volum – dupa care va fi afisat pe ecranul telefonului un mesaj care va va anunta ca aplicatiile au fost blocate, iar pentru a debloca aplicatiile apasati : de 2 ori butonul volum – si odata butonul volum + si veti fi intampinati de un nou mesaj care va va anunta ca ati deblocat Springboard-ul.

Stiu ca metodele de blocare/deblocare sunt putin complicate insa ele pot fi modificate din optiunile aplicatiei, avand acolo libertatea de a alege modul in care doriti sa faceti blocarea/deblocarea, totodata existand si o optiune de a bloca automat totul.

Parerea mea este ca e o aplicatie foarte utila daca aveti multi curiosu prin jurul dumneavoastra si nu doriti ca telefonul sa fie cotrobait de oricine, v-o recomand, sunt sigur ca va fi foarte utila. Daca va intereseaza, o puteti cumpara din repo-ul BigBoss pentru 1.99$.