PKGBackup 3.1.8 update

Saptamana trecuta vorbeam despre versiunea 3.1.6 a PKGBackup si iata ca saptamana aceasta aplicatia care va salveaza toate aplicatiile din telefon a ajuns la versiunea 3.1.8, disponibila incepand de ieri prin intermediul Cydia.

PKGBackup nu salveaza doar aplicatiile din telefonul vostru, ci si agenda cu contactele voastre de exemplu, fiind un utilitar foarte puternic si util pentru cei care fac restore destul de des. Trebuie totusi sa va atentionez ca PKGBackup desi este buna, uneori poate cauza probleme destul de mari daca incercati sa sincronizati aplicatii/setari salvate dintr-un anumit firmware intr-un altul diferit, fie ca e mai nou/mai vechi decat cel in care ati facut salvarea asa ca folositi cu atentie aplicatia deoarece exista sansa sa pierdeti tot.

Iata ce aduce nou versiunea 3.1.8 :

  • Fixed problem with lost backup “Categories”;
  • Fixed problem with the network;

Nu sunt prea multe noutati, dar sunt necesare pentru buna functionare a aplicatiei, daca doriti sa o aveti in telefon, o puteti cumpara din Cydia.

7 COMENTARII

  1. Am luat-o din Cydia de ceva vreme dar astazi este prima oara cand o si folosesc la restore backup, revin si va spun daca functioneaza cum trebuie

  2. Functioneaza si bine chiar.
    Mi-a pus tot ce aveam inainte instalat, au fost 48 package in total.
    Durata operatiunii aprox 20-25 minute , probabil si in functie de ce ai salvat inainte.

    Recomand

  3. @ovydyu:

    Prin iTunes iti sincronizezi datele de pe telefon,aplicatii,jocuri + agenda.
    Pkgbackup iti creeaza in agenda fisierul ca si pe un nume, este important sa faci sync dupa backup ca sa ai de unde lua agenda, implicit backup-ul.

    Dupa restore, reinstalezi Cydia si dupa aceea reinstalezi pgkbackup din Cydia ( ti-l va recunoaste, acesta fiind identificat o data cumparat pe telefonul tau ) , si dai restore backup.