PreBrowser pentru iPhone

Inceputul de an a adus multe bunatati utilizatorilor din comunitatea iPhone, o multitudine de update-uri pentru aplicatiile favorite dar si unele noutati, printre care enumer si PreBrowser, o un browser pentru iPhone facut dupa chipul si asemanarea browser-ului de pe vestitul terminal Pre al celor de la Palm.

Eu nu sunt un mare fan al browser-ului integrat in iPhone, Safari, asa ca initial am incercat iCabMobile care este intr-adevar un browser desavarsit pentru iPhone insa de foarte multe ori din punct de vedere al performantei este mult sub Safari, in special in cazul deschiderii mai multor pagini deodata. Desi sunt in mare multumit de iCabMobile, m-am decis sa incerc si PreBrowser in ideea de a face o diferenta intre cele 3 si a alege cea mai buna/usoara/comfortabila/rapida metoda de a naviga pe internet de pe iPhone. Dintre toate 3 Safari se misca cel mai fluent, dar PreBrowser ii sufla in ceafa, este atat de simplu facut incat se descurca mai mult decat bine la incarcarea paginilor, deschiderea mai multor pagini deodata(chiar mai bine decat iCabMobile) si beneficiaza de o interfata foarte interesanta special facuta pentru multiple tabs.

All-in-all eu va recomand sa incercat acest mic browser, cred ca veti ramane placut impresionati si de ce nu, poate veti renunta la “batranul” Safari. Aplicatia costa 1.99$ si poate fi downloadata din Cydia.