WindowPlaner pentru iPhone/iPod Touch

WindowPlaner este un mic add-on pentru iPhone/iPod Touch care aduce modificari aspectului general al iPhone OS pentru a-l face sa semene mai mult cu Palm OS. Desi Palm OS nu este unul dintre cele mai stralucite sisteme de operare pentru telefoane mobile, in ultima vreme developerii din comunitatea iPhone au incercat sa aduca feeling-ul(cel putin din punct de vedere estetic) sistemului de operare al celebrului terminale Palm pe iPhone/iPod Touch.

Trendul a fost dat de aparitia lui PreBrowser zilele care pe langa faptul ca aduce a Palm OS web browser este chiar destul de bun si util ca si inlocuitor pentru Safari si astazi apare alt add-on care modifica colturile ecranului rotunjindu-le usor  facandu-le astfel sa arate ca si cele din Palm OS. Din screenshot arata oribil modificarea aceasta insa odata instalata in telefon veti observa ca oribilul se transforma in placut(oarecum) si colturile se imbina destul de bine in estetica generala a sistemului.

Mie imi place cum arata iPhone OS si nu m-am chinuit prea mult sa ii schimb aspectul(initial datorita necesitatii instalarii Winterboard-ului, apoi datorita faptului ca fac restore cam des) insa sunt de parere ca anumite modificari strica aspectul general al telefonului si fac ca iPhone-ul sa nu mai fie iPhone. Daca totusi doriti sa instalati WindowPlaner, il puteti gasi gratuit in Cydia in repo-ul lui BigBoss.