Let\’s Golf gratis astazi in AppStore

In timpul sarbatorilor va povesteam despre o initiativa a celor de la Apple de a atrage simpatia utilizatorilor de iPhone/iPod Touch prin introducerea unei promotii care oferea timp de 2 saptamani aplicatii gratuite prin intermediul AppStore. Ideea a fost materializata prin creearea unei aplicatii denumite 12 Days of Christmas care odata downloadata urma sa trimita notificari utilizatorilor prin intermediul PUSH in legatura cu aplicatia/melodia gratuita a zilei respective. Ei bine promotia continua si pentru ziua de astazi, aplicatia gratuita poarta numele de Let’s Golf, apartine celor de la Gameloft si va sfatuiesc sa o downloadati cat mai repede daca o doriti.

Joculetul are cateva luni de la lansare si este un excelent simulator 3D pentru pasionatii de golf, dandu-va posibilitatea de a va pune in pielea a 4 personaje diferite fiecare cu punctele sale forte/slabe care vor trebui sa completeze turnee de-a lungul celor 4 terenuri diferite avand un numar de 63 de gauri : Fiji Beach, American Mountains, Englush Countryside si Scottish Lochs. Pe masura avansarii in joc caracterul dumneavoastra va evolua in functie de performantele obtinute in timpul jocului, totodata jocul va pune in fata optiunea de a alege dintr-o serie intreaga de crose de golf, in functie de tipul hartii sau a gaurii la care jucati.

Controlul jocului este foarte simplu, controlul asupra intensitatii loviturii, unghiului sau directiei de lovire se fac prin apasarea butoanelor aferente fiecaruia de pe ecran, insa va dura putin pana veti reusi sa loviti cum trebuie mingile. Jocul ofera totodata posibilitatea de a juca in Multiplayer dar numai local si doar prin intermediul WiFi.

Dupa cum spuneam si la inceput, joculetul inca este gratuit in AppStore, il puteti downloada din oricare, pentru Romania il puteti lua de aici.