redsn0w 0.9 aproape gata

Cu aproape o ora in urma cel mai cunoscut membru al Dev Team, Musclenerd, a facut un anunt care ne o oaza de speranta ca echipa nu doarme ci lucreaza in continuare pentru binele comunitatii iPhone. Anuntul a venit sub forma unui tweet pe Twitter care avea inclus un link catre un screenshot in care este prezentat un nou feature ce va veni odata cu redsn0w 0.9, anume posibilitatea de a adauga un boot logo atunci cand faceti jailbreak.

Pentru cei care nu stiu, redsn0w este un utilitar folosit pentru a jailbreak-ui iPhone OS 3.0/3.0.1 dar care odata cu trecerea la firmware 3.1 a devenit incompatibil, atunci facandu-se trecerea la utilitarul oferit de geohot, blackra1n.

Versiunea din vara trecuta a redsn0w nu continea optiunea de a adauga un custom boot logo atunci cand faceati jailbreak-ul, aceasta optiune fiind pana acum disponibila exclusiv pentru PwnageTool. Totusi noua versiune vine ca o surpriza pentru ca odata cu trecerea la 3.1 Dev Team a anuntat ca nu va mai lucra deloc la proiectul redsn0w si imi zboara inevitabil gandul la cele spuse de ei in legatura cu noul bootrom, anume faptul ca nu se vor implica prea mult in gasirea unei solutii pentru aceasta problema.

Pana una alta asteptam sa vedem cum va arata noul tool, insa nu va bucurati prea tare pentru ca dupa cum bine se vede si din screenshot intai va aparea o varianta pentru Mac OSX si abia apoi una pentru Windows(daca va mai aparea vreodata).

Dar in conditiile in care blackra1n isi face treaba mai mult decat bine, este chiar nevoie de redsn0w? Il vei folosi ca inlocuitor pentru blackra1n?