Prima Pagina aplicatii iHound aplicatia care gaseste iPhone-ul pierdut

iHound aplicatia care gaseste iPhone-ul pierdut

Probabil ca ati auzit de deja celebrul caz a americanului caruia i-a fost furat iPhone-ul si a reusit sa-l gaseasca folosind serviciul de localizare “Find my iPhone” pus la dispozitie de Apple prin crearea unui cont MobileMe. Cazul a ajuns sa fie discutat pe la mai toate televiziunile americane si a avut drept rezultat o crestere a vanzarii conturilor pentru serviciul MobileMe, dar a contribuit totodata la cresterea sigurantei posesorilor de iPhone.

Aplicatia iHound pune la dispozitia utilizatorilor sai un serviciu asemanator celui oferit de Apple prin MobileMe, doar ca la un pret mult mai mic si fara prea multe complicatii. Practic cumparati aplicatia din AppStore, apoi pentru primele 3 luni aveti acces gratuit la serviciul oferit de aceasta care presupune creearea unui cont pe site-ul aplicatiei si inregistrarea telefonului acolo. Serviciul functioneaza cam asa : in momentul in care realizati ca telefonul v-a fost furat va logati pe site unde aveti o serie de optiuni; fie alegeti sa trimiteti un mesaj SMS customizat catre telefonul vostru fie alegeti unul dintre cele 3 variante de mesaje care exista pe site in plus existand optiunea de a alege o melodie care sa cante atunci cand telefonul il primeste(veti vedea in video-ul de mai jos ce impact are melodia). Dupa selectarea acestora si trimiterea SMS-ului pe telefon va veni o notificare PUSH cu mesajul si va incepe sa cante melodia, primul lucru pe care hotul se va gandi sa-l faca va fi probabil sa deblocheze telefonul(slide to unlock), moment in care va fi intampinat de un ecran negru sau spoof screen. Ecranul acesta practic ascunde Springboard-ul cu totul insa se poate iesi din el prin apasarea butonului Home. Dupa primirea SMS-ului va puteti uita pe harta de pe site-ul serviciului iHound unde va va fi arata pozitia telefonului insa pentru ca acest serviciu sa functioneze presupun ca este nevoie ca GPS-ul sa fie activat tot timpul pe telefon, desi in video nu se spune nimic de asta, doar ca tracking-ul se face pe baza PIN-ului cerut de telefon de la turnul operatorului de telefonie pentru primirea SMS-ului.

Serviciul este foarte usor de folosit si foarte ieftin in acelasi timp : aplicatia costa 2.39€ si beneficiati de primele 3 luni de serviciu gratuit, iar pentru prelungirea acestei perioade veti plati 2.99€ pentru 3 luni; 8.99€ pentru 1 an si 15.99€ pentru 2 ani.

Aplicatia se gaseste si in AppStore Romania deci presupun ca functioneaza si la noi, daca va intereseaza serviciul atunci aplicatia o puteti downloada din Ro AppStore de aici.


 • mafia

  -si undercover face acelasi lucru,

 • @mafia: Din cate vad eu pentru undercover iti trebuie si conexiune internet ca sa deschizi aplicatia in telefon daca nu e deja deschisa.

 • Anonymous

  auziti…mie mi sa farat telefonu inainte sa aflu de ihound si nu aveam aplicatia pe telefon.As putea sa ma duc la apple sau la politie pentru localizarea lui?

 • Poti merge sa faci plangere la politie dar fara GPS activ doar operatorul de telefonie mobila poate face localizare.

 • katalyn

  mie mi sa furat un iphone 4s….aveam icloud activat dar hotul a fst destul de destept sa dea icloud-ul pe off….m-am dus la politie si am depus plangere…cu ajutorul codului imei/meid telefonul poate fi recuperat in orice moment atat timp cat este bagata o cartela in el:);)

 • georgiana

  si eu am pierdut un iphone 4s? urgent va rog

 • ionut

  mi-a fost furat iphone-ul acum cateva ore…avea aplicatia icloud off pe el…am imei si searil no…telefonul are cod si nu poate intra pe el….ce sa fac?ajutati-ma!:((

 • @ionut: Doar politia si operatorul de telefonie mobila de mai pot ajuta daca find my iphone era off.

 • ionut

  o sa merg la politie….operatorul de telefonie mobila este din elvetia (swisscom)

 • erg

  si daca iphone 4s este inkis cum il mai localizezi?

 • ionut

  acuma 4 zile am pierdut un iphon 4s negru si nustiu cum sal asesc

 • @ionut: Mergi la politie.