France Telecom confirma lansarea iTablet/iSlate-ului pe 27 ianuarie

Sunt cateva luni de cand tot umbla zvonurile in legatura cu noul iTablet/iSlate al celor de la Apple ce se zvoneste a fi lansat la conferita tinuta de gigantul din Cupertino la sfarsitul acestei luni, zvonuri care astazi par sa prinda contur si sa se transforme in realitate prin “confirmarea” printre dinti a noului device de catre Stéphane Richard, omul numarul 2 din gigantul telecomunitatiilor din Europa, France Telecom, compania ce detine Orange.

Confirmarea a venit in timpul unui interviu luat in cursul acestei zile de catre o televiziune franceza, unde moderatorul l-a intrebat direct pe Stéphane Richard despre noul produs ce urmeaza a fi lansat de catre Apple si daca francezii vor putea beneficia de acesta inca de la comercializarea in SUA. Raspunsul a fost la fel de direct ca si intrebarea, Stéphane Richard confirmand atat faptul ca va exista un iTablet/iSlate cat si faptul ca va fi comcercializat in Franta inca din prima zi a comercializarii in SUA. Fragmentul care ne intereseaza pe noi arata cam asa :

Jean-Pierre Elkabbach: According to weekly Le Point, in a couple of days Apple will be launching its tablet computer …
Stéphane Richard: Yes.
Jean-Pierre Elkabbach: … equipped with a webcam.
Stéphane Richard: Yes.
Jean-Pierre Elkabbach: Are Orange customers going to be able to enjoy it?
Stéphane Richard: Of course!

Recent s-a discutat despre faptul ca Apple controleaza “scurgerile de informatii” din companie tocmai pentru a starni interesul consumatorilor despre viitoarele produse, tactica care le-a adus enorm de multe beneficii in trecut si le va si aduce de acum incolo, tactica despre care eu am vorbit intr-un articol anterior.

Well, daca tot a fost confirmat produsul sa vedem ce “informatii” vor aparea pe internet in cursul acestor zile, sunt sigur ca site-urile de profil vor fi inundate cu tot felul de “design-uri” si “specificatii” ale noului produs insa dupa cum e obiceiul Apple, adevarul il vom vedea in ziua conferintei. Pentru cei interesati, iata video-ul cu interviul :