GT Racing pentru iPhone/iPod Touch preview

Dupa lansarea catorva jocuri foarte bune la sfarsitul anului trecut, developerii de la Gameloft vin la inceputul acestui an cu un nou racing simulator, GT Racing care pare sa fie the next big thing in materie de jocuri. Daca ati jucat Driver sau jocurile din seria Asphalt atunci aveti o idee despre ce urmeaza sa lanseze Gameloft in perioada urmatoare.

GT Racing va fi un adevarat simulator, in cadrul jocului veti putea conduce copiile virtuale ale masinilor reale pe track-uri din lumea reala, compania producatoare avand in plan sa introduca nu mai putin de 100 de masini de la 24 de producatori in cadrul jocului ceea ce in mod sigur va duce la un nou hit de la compania care a avut cele mai multe jocuri in Top Paid Apps in AppStore.

Grafica jocului este din primele relatari mai “avansata” decat cea din Asphalt, conditiile meteo afecteaza modul in care masina ruleaza pe asfalt, si multe alte noutati pe care le voi relata intr-un review al jocului. Nu se stie inca data lansarii noului joc dar este in developare inca din Decembrie asa ca pe la sfarsitul acestei luni ar putea fi lansat oficial, eu unul il astept cu interes.