Noi zvonuri in legatura cu iPhone 4G

Nici bine nu s-au racit degetele jurnalistilor care vorbeau despre stirea legata de scaparea unui oficial al France Telecom in legatura cu noua iTablet/iSlate ce urmeaza a fi lansata la sfarsitul acestei luni ca a si aparut alta, de data aceasta de la operatorul de telefonie mobila KT din Korea insa acum vorbim despre noul iPhone 4G.

Conform acestei stiri, un oficial al operatorului telecom KT a lasat sa se inteleaga ca Apple va prezenta in luna Aprilie a acestui an noul model de iPhone 4G urmand ca distribuirea sa inceapa din luna Iunie. Conform aceleiasi surse, inca da luna Aprilie, KT va distribui clientilor “corporate” din Korea cateva modele pentru testare, urmand ca din luna Iunie sa le vanda la scara larga catre toti clientii. Odata cu aceste zvonuri, KT, a anuntat si noile specificatii ale terminalului :

  • An OLED touchscreen;
  • Removable battery;
  • Video Chat;
  • Dual-core Cortex-A9 processor;
  • New built-in camera with flash;
  • More power in the graphics engine;
  • Support RFID

La o citire sumara observ un feature care mie cel putin imi suna dubios, removable battery? Apple nu prea crede in asa ceva, deci e putin probabil ca noul terminal sa aiba o baterie care sa poate fi schimbata la nevoie. In afara de aceasta mica “scapare” restul mi se par destul de probabil a fi introduse in urmatoarea generatie de iPhone.

Toate acestea sunt speculatii si trebuie tratate ca atare, nici o informatie legata de vreun produs Apple nu se scurge fara un scop precis, toate acestea au menirea de a trezi interesul oamenilor cu privire la noile produse. Nu va faceti sperante prea mari pentru ca noua generatie de iPhone ar putea fi un mare fiasco, asa ca priviti totul cat se poate de circumspect.
Iata un video cu procesorul Dual-Core ARM9 Cortex :