iPhone 3GS vs Nexus One video review comparativ

A trecut ceva vreme decand Nexus One a fost lansat pe piata si a venit vremea sa vedem cele 2 terminale intr-ul head-2-head video. Am facut un review comparativ inte cele 2 terminale saptamana trecuta, il puteti citi aici, astazi voi vorbi doar despre cele 2 video-uri pe care le voi posta mai jos.

Ambele au punctele forte si punctele slabe, ambele sunt produse de companii foarte puternice cu echipe de marketing foarte bine puse la punct dar care din ele este mai bun? Voi cine credeti ?….. raspunsul dupa video :… and the winner is Nexus One. Sper ca ati avut rabdare sa vedeti video-urile, daca nu, sper ca terminalul desemnat de mine castigator sa va dea rabdarea sa le vedeti.

De ce am desemnat Nexus One ca invingator? Simplu! Pentru ca din punct de vedere hardware si al functionalitatii este mai buna decat iPhone-ul(cu foarte putin). Este mai rapid, nu cu mult dar este si se simte, site-urile se incarca mai repede, video-urile se incarca mai repede, aplicatiile la fel, in meniu la fel. E clar ca Nexus One are hardware-ul mai bun decat iPhone-ul. Dar aici vorbim despre produsele stock, fara jailbreak si alte minunatii pentru ca daca intram in lumea jailbreaking-ului foaia se schimba, dar numai pe partea functionalitatii pentru ca din punct de vedere hardware va fi tot inferior.

Se vede ca procesorul acela de 1Ghz isi face treaba, insa cele peste 100.000 de aplicatii, jailbreaking-ul, comunitatea extrem de mare si accesul la minunata lume a aplicatiilor „gratuite”/add-ons/patches fac iPhone-ul favoritul zilei. Batalia aceasta a fost pierduta, dar foarte strans, indeajuns de strans incat sa spun ca privind in perspectiva tot iPhone-ul ramane telefonul care merita banii. Voi ce spuneti?

Articolul precedentNoi zvonuri in legatura cu iPhone 4G
Articolul următorgeohot cu vesti proaste despre tethered jailbreak
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.