OpenBook – Twitter, Facebook, Youtube, Myspace all in one

OpenBook este aplicatia 4 in 1 care combina sub acelasi „acoperis” Twitter, Facebook, Youtube si Myspace fara a fi nevoiti sa cumparati cate o aplicatie diferinte pentru fiecare. Practic OpenBook va conecteaza printr-o apasare de buton direct catre versiunea pentru mobile pentru fiecare dintre cele 4 site-uri fiind o alternativa foarte buna pentru cei care inca folosesc Safari pentru acest lucru insa nu este nici pe departe un inlocuitor pentru aplicatiile dedicate fiecarui serviciu in parte.  Practic OpenBook se vrea a fi aplicatia potrivita pentru cei care nu au bani sa cumpere aplicatiile aferente fiecarui serviciu si este mai usor de folosit decat navigarea folosind Safari deoarece are un browser dedicat integrat si un taskbar cu ajutorul careia puteti schimba cu usurinta de la un serviciu la altul..

Totusi desi se vrea a fi inlocuitorul aplicatiilor mai scumpe, aplicatia poate fi cumparata din Cydia Store pentru 1$ si intrebarea vine, merita dolarul? Eu as zice ca nu pentru ca nu aduce decat mai multa usurinta in a folosi aceste servicii si nimic mai mult(dar pentru cei comozi din fire dolarul ala valoreaza mai putin decat folosirea Safari-ului). Obtineti acelasi lucru folosind Safari insa cu ceva mai multa complicare, daca totusi va intereseaza o gasiti in repo-ul BigBoss.

Articolul precedentPiratarea aplicatiilor pentru iPhone scapa de sub control
Articolul următorMici update-uri pentru Cydia
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.