Smoothboard – elibereaza-ti SpringaBoard-ul!

SmoothBoard este cel mai nou si mai interesant tweak pentru iPhone/iPod Touch facut de Aaron Ash, care elibereaza SpringBoard-ul de limitele impuse de Apple in ceea ce priveste navigarea printre aplicatiile instalate in telefonul vostru.

Practic SmoothBoard va da posibilitatea sa treceti de la o pagina la alta a Springboard-ului fara ca acesta sa se blocheze de fiecare data cand ajungeti la o pagina noua, e un scroll contonuu de la prima la ultima pagina fara nici un fel de limite. Smoothboard functioneaza pe exact aceeasi idee ca si Infinidock si este inlocuitorul ideal pentru aplicatii ca Overboard sau Orbit care desi va ofera o vedere panoramica asupra tuturor paginilor, odata aleasa pagina dorita reveniti la sistemul default de navigare printre ele.

Scrolling-ul este foarte rapid si fara lag, cel putin pe 3GS, eu l-am testat si nu am avut nici o problema cu el, nu stiu cum se misca pe 3G, dar teoretic ar trebui sa mearga bine. Smoothboard nu e bug free inca, mai sunt cateva buguri(de exemplu: cand iesiti dintr-o aplicatie Springboard-ul fixeaza cea mai apropiata pagina daca sunteti intre 2 pagini) de rezolvat insa eu va recomand sa il incercati pentru ca va va usura munca de navigare prin Springboard.

Pentru cei interesati, Smoothboard poate fi downloadat gratuit, deocamdata, din Cydia.

Pentru cei inca indecisi postez si un video cu applicatia :

1 COMENTARIU