Firmware 4.0 trimis spre developeri, prezentare oficiala in Ianuarie?

Se pare ca keynote-ul Apple de la sfarsitul acestei luni ar putea aduce mai multe surprize decat credeam. De obicei inaintea unui eveniment important Apple invita anumite companii de software development pentru a-si prezenta software-ul pe noul firmware ce urmeaza sa fie lansat. Unul dintre reviewerii  cnet.com, care este printre cele mai mari site-uri de stiri din lume, a primit un e-mail de la un developer de aplicatii pentru iPhone/iPod Touch in care i se spunea ca acesta a trimis catre Apple o versiune a unei aplicatii compatibile cu firmware 4.0 :

Just wanted to give you a heads up that we’ve submitted an updated app for the new iPhone OS 4.0 software

Este foarte posibil ca relatarile mele din articolul acesta sa fie doar o parte din adevar pentru ca Apple ne pregateste ceva mai mult decat un nou produs, o versiune noua de firmware lansata inca din luna Ianuarie si daca va fi lansat acum, atunci zvonurile care spuneau ca vom avea iPhone 4G inca din Aprilie ar putea fi destul de aproape de realitate. Pana acum exista indicii ca noul firmware a fost deja downloadat de mai multe companii producatoare de software pentru iPhone/iPod Touch si in zilele urmatoare s-ar putea sa avem mult mai multe informatii.

Primul iPhone a fost anuntat intr-un keynote Apple pentru a fi lansat cateva luni mai tarziu deci nu ar fi ceva anormal pentru Apple sa lanseze un nou firmware sau de ce nu, un nou iPhone. Eu mizez pe un nou firmware si sa fiu sincer, ar fi si cazul, OS 3 are nevoie de un facelift si de multe update care ar aduce iPhone-ul la nivelul celorlalte smartphone-uri lansate pe piata in cursul anului trecut : multitasking support, o aplicatie radio, o aplicatie de navigatie mult mai buna, un mod mai bun de organizare a aplicatiilor, flash si multe multe altele care lipsesc cu desavarsite in momentul de fata.

Voi ce ati vrea sa vedeti in firmware 4.0?