Prima Pagina aplicatii iBlueNova(iBluetooth 2.0) status update

iBlueNova(iBluetooth 2.0) status update

3

La inceputul acestei saptamani va aduceam primele detalii in legatura cu iBlueNova, inlocuitoare aplicatiei iBluetooth pentru iPhone/iPod Touch. iBlueNova a fost creata de developeril italian MeDevil, acelasi om din spatele iBluetooth insa datorita lui OS 3.0 si a noului terminal iPhone 3GS, iBluetooth nu a putut fi updatat pentru a functiona corespunzator cu acest model si a trebuit reconstruita intreaga aplicatie de la 0, de aici venind si schimbarea de nume.

Dupa cum spuneam la inceputul saptamanii va prezentam primele detalii, acum vin doar cu un status update din pacate, desi atunci se spunea ca perioada de beta testing va trece repede si saptamana aceasta vom avea o varianta finala, se pare ca anumite incompatibilitati la transferarea fisierelor Bluetooth intre iPhone si anumite telefoane au dus la prelungirea perioadei de beta pe termen nelimitat deocamdata. Din raporturile celor care testeaza aplicatia [problemele privesc transferul fisierelor cu anumite telefoane dar si viteza si desi se credea ca se va gasi o rezolvare rapida, lucrurile sunt mai complicate decat pareau.

Nu putem decat sa asteptam, sunt sigur ca o vor scoate la capat pana la urma, sper doar sa nu dureze prea mult.

Articolul anteriorQik video camera app update
Urmatorul articoliPhone/iTunes te ajuta sa donezi bani pentru victimele din Haiti
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.