AppTrackr, inlocuitorul appulo.us isi deschide portile UPDATE

Nu stiu cati dintre voi isi mai aduc aminte de articolul meu legat de AppTrackr, inlocuitorul site-ului appulo.us, ei bine incepand de astazi proiectul a fost lansat in mod oficial, pagina a preluat baza de date a appulo.us si este gata de “exploatare”. Site-ul are un design placut dar nu asta e important pentru ceea ce ne intereseaza pe noi ci functionalitatea sa si deocamdata site-ul se misca extrem extrem de bine, cautarile se fac foarte rapid, la fel si incarcarile paginilor cu aplicatii, oamenii care se ocupa de proiect au reusit intr-adevar ceea ce si-au propus.

Deocamdata putina lume stie de el, de aceea se si misca atat de rapid, probabil ca pe masura ce se va raspandi vestea ca apptrackr a fost lansat site-ul se va aglomera si parerea mea e ca va ajunge in aceeasi situatie in care se afla appulo.us acum. Pana una alta ambele site-uri sunt deschise, doar ca appulo.us e mai mult “mort decat “viu” datorita load-ului imens la care e supus serverul care-l gazduieste.

Site-ul are in mare parte aceleasi functionalitati ca si appulo.us voi reveni cu niste poze imediat. Cei care sunt donatori la proiectul install0us pot beneficia si de primul plugin pentru AppTrackr care adauga posibilitatea de a cauta in acest site direct din Install0us. Plugin-ul poate fi downloadat gratuit din repo-ul BeYouriPhone.

So there you have it, un nou site, la fel de multe aplicatii, happy downloading : http://apptrackr.org/
UPDATE : In urmatoarele 24 ore sa va face mutarea catre apptrackr.org asa ca pentru cei care folosesc Install0us, tot ce trebuie sa faceti pentru a putea instala aplicatii de pe apptrackr este sa deschideti Install0us, mergeti la settings si inlocuiti url-ul de la tab-ul Home cu cel al apptrackr.