FreeAppADay : Rope\’n\’Fly – aplicatia gratuita a zilei

FreeAppADay, proiectul despre care v-am vorbit acum aproape 2 saptamani a debutat astazi cu cea de-a doua aplicatie gratuita, prima fiind lansata in ziua publicarii anuntului pentru inceperea proiectului.

Dupa cum spuneam si in articolul de prezentare a proiectului, sub umbrela acestuia s-au adunat cateva nume mari din industria developarii jocurilor pentru iPhone/iPod Touch care isi propun sa-si promoveze produsele prin oferirea gratuita in fiecare zi a unei aplicatii din AppStore.

Dupa spusele oamenilor din spatele proiectului, acesta este unul de foarte lunga durata, fiind programat a se desfasura pe tot parcursul anului 2010, ceea ce inseamna ca vom beneficia de peste 300 de aplicatii gratuite pentru iPhone/iPod Touch, sper doar sa ne ofere ceva de calitate. Eu voi incerca sa va tin la curent cu toate aplicatiile gratuite ce vor fi oferite in fiecare zi.

Aplicatia gratuita a zilei de astazi este Rope’n’Fly :

Rope’n’Fly este un joculet foarte interesant, practic aveti un omulet care cade de la mare inaltime si trebuie sa apasati pe ecran pentru a-l agata de o cladire cu o funie care-l va catapula inainte si trebuie sa faceti asta pe o perioada cat mai lunga de timp pentru a obtine un scor mare. Ideea este imprumutata din filmele cu Spiderman, zic eu, anume atunci cand el arunca panza web si “zboara” de pe o cladire pe alta pentru a ajunge acolo unde este nevoie de el.

E draguta aplicatia, buna pentru momentele plictisitoare si nimic mai mult. Daca va intereseaza o puteti lua gratuit din orice AppStore, US link aici, Ro link aici.