iBlueNova beta 3 si Brothers in Arms Global Front pentru iPhone/iPod Touch

iBlueNova, mult asteptata aplicatie care vine sa inlocuiasca si mai celebra iBluetooth a intrat astazi in a 3-a faza de beta testing, versiunea beta 3 fiind trimisa testerilor.

Se pare ca testarea a luat viteza, ultimele stiri in legatura cu progresul iBlueNova au venit in urma cu 2 zile si desi atunci nu pareau prea incurajatoare iata ca acestea venit azi par si anunta ca s-au rezolvat o mare parte din bugurile si incomatibilitatile peste care au dat testerii pana acum.

O data finala privind lansarea noii versiune nu se stie dar sper sa fie cat mai curand, eu unul sunt nerabdator.

Cea de-a doua parte a acestui articol se refera la trailerul lansat in cursul serii trecute de catre Gameloft, una dintre cele mai mari companii producatoare de aplicatii pentru iPhone/iPod Touch, in legatura cu urmatorul joc din seria Brothers in Arms, anume Global Front.

Deocamdata Gameloft nu prezentat nici un fel de detaliu in legatura cu viitoarea lansare doar ca aceasta va fi undeva prin luna Februarie a acestui an, insa daca e facut de Gameloft in mod sigur e ceva ce merita asteptat. Pana una alta iata trailer-ul :