Apple iPad suporta flash! Or does it?

O intrebare foarte buna avand in vedere ca la prezentarea oficiala Steve Jobs sau ceilalti reprezentati ai Apple nu au facut nici un fel de referire la o asemenea minune si nici prezentarile facute acolo nu au relevat faptul ca iPad ar putea intr-adevar suporta flash. Indiciul ca iPad ar putea suporta flash inca de pe acum vine din video-ul de prezentare lansat de catre Apple in care este prezentata tableta  si incarcarea site-ului New York Times iar in timpul acestei incarcari din video reiese ca tableta a incarcat absolut toate elementele acelei pagini, inclusiv cele flash.

In mod normal s-ar putea spune ca Apple a facut acel video de pe un Mac si l-a reconfigurat pentru a aparea incadrat in iPad, special pentru prezentarea video insa la navigarea de pe Mac OSX, in Safari contentul nu este afisat decat daca aveti un plugin pentru flash instalat. Putin ciudat as putea spune, de ce ar face Apple asa ceva daca la evenimentul oficial cand a fost incarcat site-ul apara in locul respectiv logo-ul pentru flash content?

Nu stie nimeni deocamdata, dar oare vom vedea suport flash in versiunea finala a iPad-ului? Tot ce se poate. Voi ce spuneti?