Preturile pentru iPad in Europa

Au aparut si primele preturi pentru iPad WiFi version in Europa, primul operator care a facut anuntul a fost T-Mobile Germania, dar probabil ca vor veni anunturi oficiale si de la alti mari operatori din Europa in curand.

Iata cum se prezinta :

  • iPad 16GB WiFi only for 499 €
  • iPad 32GB WiFi only to 599 €
  • iPad 64GB WiFi only to 699 €
  • iPad 16GB with WiFi +3 G at 629 €
  • iPad 32GB with WiFi +3 G to 729 €
  • iPad 64GB with WiFi +3 G to 829 €

Sunt “bune” nu? Nu m-as fi asteptat ca Apple sa le vanda la in Europa facand o conversie cu paritate 1:1 asa ca prostii, europenii vor plati preturi mai mari decat americanii. Deci pentru un iPad cu 3G si WiFi de 16GB vom plati cu 79€ mai mult decat pentru un iPhone 3GS de 16GB.

Acestea sunt preturile din Germania, in Romania cel mai probabil vor fi altele asa ca tineti-va bine. Apple ofera spre distributie produsele in tarile importante intai asa ca Romania va mai avea de asteptat cu siguranta pana la lansarea iPad.

7 COMENTARII

  1. Jezz, puteti sa faceti o comparatie intre preturile din State si cele din Europa de exemplu uitandu-va pe preturile de pe amazon.com si amazon.fr sau amazon.de si veti vedea ca preturile din EU au cam aceeasi cifra ca cele din US doar ca sunt in EUR in loc de USD. Da, se traieste mai scump in EU decat in US, si nu uitati ca in US nu exista TVA.

  2. @je: Deocamdata nu au fost anuntate preturile oficiale in Europa, cand vor anunta operatorii de telefonie mobila preturile oficiale voi face si o comparatie. Europenii sunt prostii americanilor, asta e viata din pacate..

  3. hmm .. pot sa spun k nu prea difera preturile din europa fatsa de State … doar k in europa este Ero .:) .. spun asta pt k stau in State – L.A si k nu platesti TVA e o minciuna .. si aiki platesti .. chiar akm cateva zile mi'am luat un iphone 3G's 32GB .. am platit 766 $ la liber de la un magazin BestBuy … tel a fost vro 650 $ restu TVA 🙂 ..

  4. Buna tuturor, hai ca si la noi au mai scazut pretzurile ce naiba… la noi romanu cand apare ceva nou si stie ca multi si-l doresc la inceput pun un pretz absolut criminal de mare, dupa aceea il scad si revine la normal. asa e si in cazul ipad-ului uite aici pretzuri bune http://www pe care le-am gasit, normal ca mai sunt si magazine care inca cer pretzuri exorbitante in continuare dar aia tre lasatzi in pace…:) ciao

  5. Yeah, vad ca faci reclama la smartbuy.ro, exista spatii dedicate pe acest site pentru acest lucru 🙂 Si sa stii ca exista oameni care cumpara pe baza informatiilor oferite de ele, just ask eMAG 😉