PushFix 2.0 rezolva problemele cu Push Notifications pe telefoanele jailbroken

PUSH Notifications este o facilitate dorita de foarte multi utilizatori pe telefoanele lor dar care din pacate este functioneaza 100% corect doar pentru cei care isi activeaza telefoanele in mod corespunzator folosind cartela operatorului de telefonie de la care au achizitionat iPhone-ul.

Din pacate foarte multi sunt nevoiti sa achizitioneze telefoanele de la alti operatori decat cel la care au abonamentul pe care doresc sa foloseasca telefonul si odata cu introducerea os 3.1 si aparitia blackra1n problema activarii oficiale a cauzat mai multe probleme decat se credea. In primul rand PUSH Notifications nu functioneaza pentru ca in momentul activarii oficiale telefonul primeste un certificat prin care sunt trimise catre el respectivele notificari, in al doilea rand apare problema cu YouTube tot datorita lipsei certificatului respectiv. Dev Team a incercat sa rezolve acest inconvenient prin lansarea unui push fix care functioneaza intr-o anumita msura pentru unii insa pentru altii nu prea.

Salvarea vine insa de la PushFix 2.0, un produs al pushfix.info care functioneaza 100% corect in orice retea nationala din Romania si cu ajutorul caruia veti putea beneficia de PUSH Notifications dar veti rezolva si problema cu YouTube. Procesul este simplu, patch-ul costa 5.99$ si poate fi cumparat direct de pe respectivul site, dupa care veti primi informatii in legatura cu download-ul sau din repo-ul dedicat, si in plus exista un sistem de help foarte bine pus la punct pentru cei care au probleme cu instalarea patch-ului.

In concluzie, daca vreti sa scapati de problemele cu push fix-ul vechi puteti incerca PushFix 2.0, majoritatea celor car l-au testat sustin ca investitia celor 6$ a fost pe deplin meritata.