DragonFire SDK – primul tool de facut aplicatii de iPhone pentru Windows

Pana acum singura metoda de a face aplicatii pentru iPhone/iPod Touc/iPad era din MacOSX folosind programele developate de Apple pentru aceasta, insa de azi a aparut DragonFire SDK, un tool care permite oricarei persoane sa faca propriile aplicatii direct din Windows.

DragonFire foloseste limbajul de programare C++ pentru a creea aplicatiile in environment-ul Windows, iar apoi converteste intreaga aplicatie in formatul necesar pentru aprobarea in AppStore. Da, cu ajutorul acestui program, oricine are cunostintele necesare pentru C++ se poate apuca da lucru la o aplicatie pentru iPhone/iPod Touch/iPad si la final, daca considera o poate trimite spre aprobare in AppStore. Developerii DragonFire sustin ca rezultatul final constand in formatul aplicatiei este identic cu cel al iPhone SDK, tool-ul oficial oferit de Apple pentru creearea aplicatiilor.

Aplicatiile facute cu DragonFire pot fi testate pe orice telefon jailbreak-uit inainte de a fi trimis spre aprobare in AppStore si deja exista o aplicatie aprobata denumita UnStacker, o puteti vedea aici.

Deocamdata programul este in stadiul beta si pentru a participa trebuie sa trimiteti un mail la support@dragonfiresdk.com sau puteti afla mai multe detalii pe site-ul oficial www.dragonfiresdk.com

6 COMENTARII

  1. Doresc sa fac o astfel de aplicatie, problema este ca nu am cumostintele necesare. Dacă este cineva in măsura sa creeze așa ceva as fi dispus la o colaborare