redsn0w 0.9.x updates

Ieri a fost lansata versiunea 0.9 a redsn0w, utilitarul celor de la Dev Team pentru jailbreak dar care adauga totodata suport pentru tethering practic fiind doar nevoie sa instalati un carrier bundle pentru operatorul vostru dupa jailbreak si sunteti gata pentru a imparti conexiunea internet de pe telefon pe PC/laptop.

Din pacate versiunea initiala de redsn0w nu a fost una prea reusita deoarece au existat foarte multe probleme atat cu varianta pentru Windows cat si cu cea pentru Mac, foarte multe persoane(me included, m-am chinuit aseara vreo ora cu restore-uri din cauza lui) au raportat diferite buguri ale programului asa ca peste noapte MuscleNerd a lucrat din greu si a incercat sa rezolve problemele aparute.

Din cate se pare tethering hack-ul aĀ  fost problema principala care cauza erori, problema care a fost rezolvata de MuscleNerd printr-o serie de update-uri repetate, varianta finala a redsn0w este acum 0.9.2 spre deosebire de 0.9. Totusi redsn0w 0.9.2 nu are suport pentru tethering hack, versiunea 0.9.3 adauga acest suport insa este deocamdata intr-un stadiu de beta testing, dar eu spun ca diseara sau cel tarziu maine vom vedea un redsn0w 0.9.3 final cu suport pentru tethering.

Eu am testat redsn0w 0.9.3 cu tethering suport si pana acum nu am avut probleme cu el, nu am incercat tethering-ul dar imi apare optiunea in meniu. Daca nu vreti sa testati versiunea beta puteti downloada una din cele 2 versiuni stabile insa fara tethering hack:

– Windows 0.9.2 fara tethering hack.

– Mac 0.9.2 fara tethering hack.

– Windows 0.9.3 beta cu tethering hack.

– Mac 0.9.3 beta cu tethering hack.

41 COMENTARII

  1. @Alex: Depinde de tool, de exemplu redsn0w de acum e mai bun decat blackra1n, are mai putine probleme, parca tine bateria mai mult. La OS 3.0 am folosit purplera1n. Depinde cum se comporta fiecare, nu am preferinte decat bazate pe incercare.

  2. @zaone:

    Am pus redsn0w , inainte aveam blackra1n, sunt curios sa vad daca exista diferente, revin cu info.

    Ca idee la redsn0w mi-a luat cam cu 5 minute mai mult decat la blackra1n.

    iPhone 3G

  3. Salut. Am si eu nevoie de ajutor URGENT pentru ca am intrat in panica. Am un iphone 3gs 3.1.2 Am incercat sa fac jailbreak folosit red snow 0.9.3 . Totu a decurs ok , mi-a zis ca a facut , done , dar la sfarsit dupa reload …. pauza. Telefonul e ca si mord , nu mai arata nici un logo apple , nimic, chiar daca incerc sa il aprind/deschid. Singurul care il recunoaste, si defiecare data in restore mode , este itunes. Ce sa fac? Ca ultima solutie pot face upgrade legal la 3.1.3 dar asta vreau sa fie ultima solutie pentru ca daca fac asta o sa stau si o sa ma uit la el pentru ca este adus din Anglia BLOCAT. Am incercat sa pun un custom firmware facut cu sn0wbreeze dar mi-a dat eroare 1600. Blackra1n nu mi-l recunoaste ca si device, iar daca incerc sa mai fac odata procesul cu redsn0w nu mi-l recunoaste ca fiind in restore mode cat de mult as apasa pe power si home. HELP HELP HELP PLS !!!

  4. @cristi: Cand deschizi telefonul ce imagine iti arata pe ecran? Update-ul e ultima solutie si trebuie evitat pentru ca nu poti face jailbreak pe 3.1.3 decat daca ajungi acolo cu un custom ipsw. So, o luam incet, zi`mi ce imagine apare acum cand deschizi telefonul.

  5. @zaone:
    Salut. Pai asta e buba. Cand il aprind nu mai face nimic , nu imi apare nici o imagine. Ecranul este negru complet ca si cum ar fi inchis, dar cand il conectez la itunes mi-l recunoaste in modul restore. Care ar fi solutia?

  6. @cristi: Pai conecteaza`l la iTunes sa intre in Recovery Mode, inchide iTunes si incearca sa faci JB oricu redsn0w ori cu blackra1n. Daca ai incercat asta si nu merge atunci ai ECID/SHSH salvate in Cydia?

  7. @zaone: Pai blackra1n nu mi-l recunoaste … waiting for device, si redsnow la fel, desi in itunes imi zice ca e in restore. Nu am ecid/shsh salvate in cydia šŸ™ . Any idea? Deci e asa de cand am facut jailbreak cu redsnow 0.9.3

  8. @zaone: Bootrom vechi. Itunes nu mai lasa sa faci restore la 3.1.2 custom sau cel legal. Am incercat sa pun un custom 3.1.3 dar da eroare 1600. Mai pot face altceva?

  9. @zaone: Salutare. Nu a mers pentru ca nu am salvate acele coduri in cidia. Am dat restore din itunes si ecranul si-a revenit. Doar ca nu am ce face cu el acum. Banuiesc ca nici jailbreak nu merge ca sa il pot activa cumva.
    Multumesc frumos atat pentru suportul acordat cat si pentru promptitudinea raspunsurilor.

  10. eu daca aduc iphone 3g de la 3.0.1 la 3.1.2 si ii fac jailbreak nu trebuie sa ii fac restore cu cartela in el si jailbreak la fel, nu? daca ii fac jailbreak se va coda singur sau asta se intampla doar la 3.1.3. este mai bine sa raman la 3.0.1 sau sa ma duc la 3.1.2?

  11. @yoyo: Nu conteaza daca ii faci restore/jb cu cartela in el. Codarea o face restore-ul prin reinstalarea firmware-ului si nu jailbreak-ul. 3.0.1/3.1.2 oricare vrei tu il poti avea, doar 3.1.3 sa nu pui pentru ca nu`l mai poti decoda.

  12. salutare am incercat sa fac downgrade de la 3.1.3 la 3.1.2 la un iphone 3g totul bine cu itunes apare erroarea 1015 am inteles ca este bine apoi cant intru redsn0w 0.9.3 incepe sa faca jailbreak pana la un momentdat se incarca bara de jos pana aproape de capat si ramane blocata cam vreo 5 minute apoi se restarteaza si nu pleaca "nu am wifi si din cauza aceea incerc sa fac downgrade poate pe 3.1.2. o sa isi revina."ma poti ajuta si pe mine?

  13. dupa ce am facut jailbreak pe iPhone 3G , nu imi merge Carrierul, ( am installat programul din cydia pt carrier, ultasnow), si imi apare la tennings/carrier : unable to load network list

  14. Salut. Am un iphone 2g si i-am facut upgrade de la 1.1.3 la 3.1.3 si acum imi arata cablul spre itunes si imi zice ca trebuie sa introduc o cartela SIM valida. Am incercat toate cartelele de pe piata noastra si tot nu a mers. Pls help. šŸ™