Prima Pagina aplicatii Assassin’s Creed 2 : Discovery disponibil in AppStore

Assassin\’s Creed 2 : Discovery disponibil in AppStore

Astazi Ubisoft a lansat in sfarsit in AppStore Assassins Creed 2 : Discovery, un joc foarte interesant care continua seria insa de data aceasta caracterul principal pe care il veti controla nu va fi Altair ca in precedenta serie ci un alt asasin, Enzio si spre deosebire de versiunea de pe console unde se urmarea povestea acestuia de-a lungul Italiei si Spaniei, in versiunea pentru iPhone/iPod Touch Ubisoft ne prezinta doar misiunile din Spania.

Din punct de vedere al graficii sunt putin dezamagit, ma asteptam la mai multe de la Ubisoft avand in vedere ca e un joc din seria Assasin’s Creed, desi developerii au anuntat ca pe iPhone 3GS grafica ar avea unele elemente care pe celelalte terminale sunt scoase datorita procesoarelor grafice mult mai slabe si performanta pe aceste device-uri are oricum de suferit, sincer sa fiu pe 3GS nu am vazut nimic special care sa denote faptul ca pe iPhone 3G ar trebui sa se miste ceva mai greu.

Assassins Creed 2 : Discovery vine cu o suita noua de misiuni, de data aceasta Enzio va trebui sa faca stealth misions in care sa omoare anumite persoane fara a fi descoperit, sau misiuni acrobatice in care sunteti urmariti de-a lungul hartii de trupele omului pe care tocmai l-ati omorat, urmariri care va poarta pe deasupra cladirilor, prin mijlocul oraselor si vor necesita o adevara maiestrie pentru a scapa.

Controlul se realizeaza folosind un slider amplasat in partea stanga a ecranului, slider care din punctul meu de vedere este foarte usor de folosit, practic eliminarea “obisnuitului” joystick va da posibiltiatea sa controlati cu o mult mai mare acuratete miscarile personajului. In partea dreapta a ecranului avem cele 3 butoane de actiuni care va dau posibilitatea sa atacati oameni si sa controlati armele in timpul luptei, sa intrati in stealth mode, sa saritide pe o cladire pe alta, si multe multe altele pe care le veti descoperi pe masura ce inaintati in joc.

In mare jocul este destul de addictive insa nu va asteptati la prea multe, eu unul sunt cam dezamagit de el, poate altora totusi o sa le placa.

Assasssin’s Creed 2 : Discovery costa 7.99€ si poate fi downloadat din Ro AppStore de aici.

 • seby97

  defapt jocul a fost lansay ieri si il detest din 3 motive:
  1.poti sa te misti numai in fata si in spate
  2.scrisul este groaznic
  3.puteau face mai m,ult
  personal assassin’s creed 1 era mult mai bun

 • @seby97: Pai articolul a fost scris ieri si programat sa apara azi. Mie imi place slider-ul ala, oricum e un 2D view asa ca unde sa te misti altundeva decat stanga/dreapta/sus/jos?
  Legat de grafica am spus si eu ca e praf, puteau intr-adevar face ma imult dar am impresia ca lansarea asta a fost una fortata si nu au avut timp sa-l finiseze corespunzator.

 • Poison

  Versiunea asta nu are nimic in plus fata de cea de acum 1 luna si jumate.

 • Pingback: Assassin's Creed 2 va avea o versiune multiplayer | iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()