Brothers in Arms 2 : Global Front updates

Gameloft nu se dezice si doreste sa inceapa anul in forta, lansand un joc care a facut furori si in variantele pentru PC/console dar si in varianta pentru iPhone/iPod Touch lansata la sfarsitul anului 2008, Brothers in Arms 2 : Global Front va fi lansat in aproximativ doua saptamani si din imaginile ce vor urma veti vedea ca isi va merita din plin banii.

Brothers in Arms 2 : Global Front spre deosebire de fratele mai mic, Brothers in Arms : Hour of Heroes, este un first person shooter care va va trece printr-o serie foarte interesanta de misiuni impanzite de-a lungul a 6 environment-uri diferite : Oceanul Pacific(la bordul unui avion), Nordul Africii, Italia,  Normandia, Marea Britanie, si padurea Ardennes cuprinzand in total 16 nivele cu un timp de joc de aproximativ 25-30 de minute totalizand in aproape 7 ore de gameplay.

Grafica jocului este absolut extraordinara, totul arata foarte bine conturata cu atentie mare la detalii si asta va conta foarte multi pentru gamerii inraiti care asta asteapta de la o companie de talia Gameloft-ului. In ceea ce priveste armele, lista este destul de interesanta, si foarte variata incepand de la o bara de fier, aruncator de flacari, grenade, snipere, arme semi-automate Thompson, un minigun si chiar o bazooka, care in mod sigur va vor tine ocupati in timpul celor cateva ore de gameplay.

Eu unul voi trece pe lista de „must have” acest joc si astept cu mare interes lansarea lui, iata cateva screenshots noi :

Articolul precedentiTunes 9.0.3 disponibil pentru download : UPDATE
Articolul următorAssassin\’s Creed 2 : Discovery disponibil in AppStore
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.