geohot cu detalii sumbre despre jailbreak/unlock

Acum aproximativ 30 de minute, geohot anuntat pe contul sau oficial de pe Twitter ca momentan nu exista NICI O SOLUTIE pentru jailbreak/unlock pentru device-urile cu bootrom nou care au fost updatate la firmware 3.1.3 si au baseband 05.12.01 si nu stie daca va exista vreodata asa ceva.

Informatia vine dupa ce Apple a blocat exploit-ul folosit de blackra1n pentru a face jailbreak dar nu a blocat cel folosit de redsn0w, care a primit un update cu aproximativ 2 zile inainte de lansarea noului firmware. Dev Team are surse foarte bune in interiorul Apple ori chiar lucreaza pentru Apple dupa cum s-a vehiculat.

Anyway ceea ce e important de stiut este SA NU FACETI UPDATE la firmware 3.1.3 daca aveti un iPhone 3GS(cu bootrom nou sau fara)/iPod Touch 2G/3G(modelele noi) sau iPhone 3G daca aveti nevoie de decodare. iPhone 3G poate fi jailbreak-uit insa nu exista o solutie de decodare pentru el inca.

Pentru cei care nu au un device cu bootrom nou, nu au nevoie de unlock si vor jailbreak pentru firmware 3.1.3 exista un tutorial aici.

Acestea fiind spuse viitorul nu suna prea bine nu?