redsn0w 0.9.4 lansat acum 1 ora – tutorial de jailbreak

Acum aproape o ora Dev Team a lansat redsn0w 0.9.4, varianta de redsn0w care jailbreak-uieste firmware 3.1.3 lansat aseara de Apple, insa pentru a face asta foloseste exploit-ul din firmware 3.1.2. Deocamdata redsn0w 0.9.4 suporta urmatoarele device-uri : iPhone 2G/3G si iPod Touch 1G/2G – versiunile vechi. Pentru iPhone 3G update-ul la firmware 3.1.3 duce la un update de baseband la 05.12.01 deci veti pierde unlock-ul!!! Faceti update doar daca NU aveti nevoie de unlock.

iPhone 3GS/iPod Touch 2G(modelele noi)/iPod Touch 3G inca nu sunt suportate si NU pot fi jailbreak-uite si nici nu se stie cand vor putea fi jailbreak-uite pentru ca Dev Team nu a anuntat nimic in legatura cu asta.

Metoda de jailbreak este aceasta :

Pasul 1

Downloadati redsn0w 0.9.4 : [download id=”6″] [download id=”7″] .

Pasul 2

Downloadati firmware 3.1.2 pentru telefonul vostru de aici.

Pasul 3

Deschideti redsn0w si apasati browse apoi deschideti firmware-ul downloadat. ATENTIE!! firmware-ul sa aiba extensia .ipsw.

Pasul 4

Apasati next si bifati optiunile dorite de acolo, eu recomand doar install Cydia ca sa fiti siguri, apoi lasati telefonul sa implementeze hack-ul.

Pasul 5

Fiti atenti daca redsn0w va cere sa introduceti telefonul in DFU  mode si introduceti telefonul in DFU Mode folosind tutorialul de aici, apoi apasati next din nou.

Dupa terminarea procesului ar trebui sa aveti un telefon gata jailbroken

Articolul precedentApple iPad – couch potato computing
Articolul următorgeohot cu detalii sumbre despre jailbreak/unlock
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.