GT Racing pentru iPhone/iPod Touch gata de lansare

Am prezentat un scurt preview despre urmatorul joc al celor de la Gameloft, GT Racing, cu aproape 2 saptamani in urma insa acum cu cateva zile inainte de lansarea oficiala a jocului, celebra firma producatoare de aplicatii pentru iPhone/iPod Touch a dat publicitatii cateva screenshot-uri noi, o descriere a aplicatiei si o lista de features.

Dupa cum spuneam si in preview-ul anterior, GT Racing este un racing simulator in care Gameloft ne pune la dispozitie peste 100 de masini ale 24 dintre cei mai mari producatori de automobile din lume pentru a le testa capacitatile sportive de-a lungul curselor ce contin environment-uri care variaza de la peisajele montane acoperite de zapada la desertul auriu al Africii.

Iata lista oficiala de features :

  • 24 car manufacturers and more than 100 cars will also be enhanced
  • A very realistic physics engine to provide the best simulation ever seen in AppStore
  • Variety of paths with environments ranging from desert to snow, through the normal asphalt road
  • A rich and fascinating career mode
  • Opportunity to compete against other players from around the world with local and online multiplayer mode!
  • Ability to listen to your music from car stereo.

Jocul se anunta a fi unul grozav si din screenshot-urile de data trecuta si cele de mai jos veti vedea ca la capitolul grafica se anunta a fi o adevarata senzatie.

Se zvoneste ca pretul aplicatiei va fi de 5.49€ si daca va arata cel putin la fel de bine ca in poze si iti va da acel racing feeling, isi va merita pe deplin banii.