iDroid Mini Browser – 2.0 update

iDroid Mini Browser, browser-ul pentru iPhone/iPod Touch care imita browser-ul nativ de pe Android OS, a fost updatat astazi la versiunea 2.0 prin intermediul iTunes si vine cu o serie de imbunatatiri care din punctul meu de vedere sunt de foarte bun augur si am constatat ca in urma update-ului acest mic browser este mult mult mai rapid decat Safari-ul din iPhone.

Detalii despre aplicatie veti gasi in articolul acesta, astazi voi prezenta doar update-urile aduse de versiunea 2.0 si mentiunea ca l-am folosit destul de mult de la aparitie si mi se pare un inlocuitor destul de decent pentru Safari si dupa update-urile de performanta si repararea problemei cu tastatura care refuza sa functioneze in landscape mode, ale versiunii 2.0 s-ar putea sa devina favoritul meu, dar iata changelog-ul :

  • Fixed several bugs
  • When we close a tab now we reported directly nalla quicklinks main screen, or the one with the 9 squares. In the previous version however, remained blocked on a white screen and had to close the application.
  • The suggestions google no longer appear when you type a long text
  • Performance significantly improved
  • Add sound effects when you press any buttons and menus
  • Added preferences for the keyboard in landscape, the suggestions of Google, the sounds of the keyboard and type URL
  • Fixed display issues on your keyboard landscape

Mie unul imi place acest browser si vi-l recomand si voua, il puteti downloada gratuit din Ro AppStore de aici.

Totusi dupa update am observat ca refuza sub orice forma sa afiseze site-urile in landscape mode, i s-a mai intamplat cuiva asa ceva?

13 COMENTARII

  1. Da ai dreptate.. la versiunea 1 mergea site-ul in landscape mode dar la versiunea 2 nici la mine nu merge.. daca dai de capat dai de veste

  2. ciudat.. dupa ce am facut update am dat respring si surpriza merge… ps daca tot nu merge intra in setari si ai undeva mai jos idroid si ai setari pt landscape

  3. Intrati in Settings > iDroid Mini si dezactivati landscape, intrati in aplicatie, iesiti si activati landscape. Eu asa am facut si merge, insa este destul de ciudat ca in landscape nu afiseaza nici un buton de forward si backward, ce sa mai zic de url

  4. am si eu o intrebare .. de ce cand intru in landscape mode si dau scroll in jos apare pe mijlocul ecranului linia.. asta e de cand am facut update la 3.0 si la 3.1.2 e la fel. si asta nu e numai la idroid . e la toate browserele. la safari apare liniuta in marginea ecranului.

  5. merge acuma.. nush ce are. cand dai scroll in pagina de net apare in partea dreapta dunga (linie ca nush cum sa-i zic) si de obicei imi aprea pe mijlocul ecranului cand intram in landscape mode acuma vad ca merge bine pe toate browserele pe care le am. daca mai face probleme am sa fac un print

  6. La mine merge f.greu acest browser, l-am avut instalat si inainte de upgrade si mergea la fel de greu
    nu il recomand, cel putin pana la o versiune mai stabila si care sa fie cu adevarat mai rapida decat safari
    am si icab mobile instalat deci am 3 variante de comparatie

  7. @Alexandru: Si eu aveam iCab Mobile instalat pe langa iDroid si Safari si dintre toate 3 iDroid era cel mai rapid. Problema e ca acum nu vrea sa mi`l mai deschida.