Nexus One vs iPhone – multitouch test

Rivalitatea dintre Google si Apple se inaspreste cu fiecare firmware update lansat si de data aceasta Google marcheaza puncte bune in ceea ce priveste multitouch-ul pe sistemul de operare Android, un feature care desi in iPhone OS exista de ceva vreme, implementarea sa corecta in Android OS a necesitat o durata de timp ceva mai mare.

Ok so in videourile de mai jos veti vedea cum se comporta multitouch-ul in Android OS, implicit si in Nexus One si un test comparativ cu iPhone-ul, daca in iPhone multitouch-ul este special facut sa fie putin greoi pentru a nu suprasolicita hardware-ul telefonului in momentul in care se face zoom, pe Android OS multitouch-ul este mult mai rapid, mai snappy si asta creeaza probleme destul de mari cand vine vorba de zooming in browser-ul dedicat.

Partea buna e ca Google incepe sa-i prinda din urma pe cei de la Apple si sper ca in lunile/anii ce vor urma sa nu mai existe diferente atat de mari in soft-urile folosite in terminalele mobile pentru ca sa fim seriosi daca Apple ar fi avut o concurenta ceva mai serioasa, iPhone OS nu ar fi avut atatea lipsuri si nu ar fi fost la fel de limitat precum e astazi.

Articolul precedentVideo Genius : aplicatie gratuita pentru video recording
Articolul următoriDroid Mini Browser – 2.0 update
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.