AppTrackR Firefox add-on

Recent Apple a adaugat optiunea de a vedea aplicatiile din AppStore direct in browser fara a mai fi nevoiti sa deschidem iTunes pentru a vedea detaliile/screenshot-urile respectivelor aplicatii.

De lucrul acesta a profitat un tanar programator denumit Fusen care cu ajutorul script-urilor Greasemonkey a creeat un firefox add-on care va da posibilitatea sa vedeti link-ul din AppTrackR pentru a downloada aplicatia la care va uitati la momentul respectiv in Firefox. Mai simplu, deschideti de exemplu link-ul acesta : http://itunes.apple.com/ro/app/dark-nebula/id331149690?mt=8 in Firefox si veti putea vedea detaliile respectivei aplicatii, iar cu ajutorul add-onului lui Fusen, in partea dreapta sub butonul View in iTunes va aparea logo-ul AppTrackR iar dand click pe el veti fi dusi la pagina respectivei aplicatii din AppTrackR.

Sincer sa fiu e un add-on genial si foarte folositor care mai taie din timpul petrecut cautand anumite aplicatii prin AppTrackR.

Pentru a instala addon-ul lui Fusen trebuie mai intai sa instalati add-onul Greasemonkey pentru Firefox de aici : Greasemonkey , dati un restart Firefox-ului, apoi instalat scriptul lui Fusen de aici : Fusen script .

Aveti mai jos si un video demonstrativ :

Articolul precedentMuscleNerd avertizeaza in privinta PwnageTool
Articolul următorVa suporta iPhone 4G inregistrare video HD 720p?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.