AppTrackR Firefox add-on

Recent Apple a adaugat optiunea de a vedea aplicatiile din AppStore direct in browser fara a mai fi nevoiti sa deschidem iTunes pentru a vedea detaliile/screenshot-urile respectivelor aplicatii.

De lucrul acesta a profitat un tanar programator denumit Fusen care cu ajutorul script-urilor Greasemonkey a creeat un firefox add-on care va da posibilitatea sa vedeti link-ul din AppTrackR pentru a downloada aplicatia la care va uitati la momentul respectiv in Firefox. Mai simplu, deschideti de exemplu link-ul acesta : http://itunes.apple.com/ro/app/dark-nebula/id331149690?mt=8 in Firefox si veti putea vedea detaliile respectivei aplicatii, iar cu ajutorul add-onului lui Fusen, in partea dreapta sub butonul View in iTunes va aparea logo-ul AppTrackR iar dand click pe el veti fi dusi la pagina respectivei aplicatii din AppTrackR.

Sincer sa fiu e un add-on genial si foarte folositor care mai taie din timpul petrecut cautand anumite aplicatii prin AppTrackR.

Pentru a instala addon-ul lui Fusen trebuie mai intai sa instalati add-onul Greasemonkey pentru Firefox de aici : Greasemonkey , dati un restart Firefox-ului, apoi instalat scriptul lui Fusen de aici : Fusen script .

Aveti mai jos si un video demonstrativ :