Prima Pagina Apple MuscleNerd avertizeaza in privinta PwnageTool

MuscleNerd avertizeaza in privinta PwnageTool

In cursul acestei seri, MuscleNerd a anuntat prin intermediul contului sau oficial de pe Twitter ca va fi o noua versiune de PwnageTool compatibila cu firmware 3.1.3 in curand, Dev Team lucreaza din greu pentru a o perfectiona si a o lansa cat mai curand posibil.

Totusi in acel anunt Musclenerd avertizeaza utilizatorii de iPhone 3G/3GS sa ramana la firmware 3.1.2 daca nu au nevoie urgenta de firmware 3.1.3, asta chiar si dupa lansarea PwnageTool pentru firmware 3.1.3.

Un anunt putin cam ciudat asta avand in vedere ca geohot spusese ca jailbreak-ul pentru firmware 3.1.3 nu este greu deloc si ca unii vor doar sa lase aceasta impresie asupra utilizatorilor insa de ce? Nu stie nimeni deocamdata.

Cert e ca PwnageTool va veni in curand si atunci cand va fi lansat, il veti putea downloada da aici si voi posta atunci si un tutorial pentru creearea unui custom ipsw.

 • Andrei

  Incep sa ma gandesc din ce in ce mai serios la un telefon cu Android. (de cand a aparut si IGO pe Android )

 • De ce? Din cauza faptului ca trebuie sa te tot pazesti sa nu pierzi jailbreak/unlock-ul? Dar telefoanele Android nu sunt tot blocate in anumite retele?

 • Andrei

  Am in Iphone 3G 8 GB. Am soft 3.01 si nu am inca nevoie de de 3.1.2, 3.1.3 Aplicatiile/jocurile pe care le am momentan pe el mi le-as permite sa le cumpar si eu din Itunes. Dar sa dau 75 de euro pe IGO. hmmm. Partea proasta este ca pe 3G IGO merge prost…spre foarte prost. Acum intrebare ? De ce sa cumpar Iphone 3 GS (de la Orange, ca la liber pe alte sit-uri pretul este criminal) sa il instalez IGO si sa am probleme de unlock/jailbreak “partajat” cand pot sa ma gandesc de ex. la un Droid, Hero ?. Android-ul este (din punctul meu de vedere) la mare distanta de Iphone OS dar evolueaza in ultimul timp destul de repede.

 • @Andrei: E adevarat ca Android-ul e departe de iPhone si dupa lansarea OS 4.0 va fi si mai departe. Au fost destul de multi care au renuntat la iPhone pentru un Hero si au revenit dupa o vreme inapoi la iPhone pentru ca Android-ul duce lipsa de aplicatiile iPhone-ului.
  Droid-ul nu se vinde inca in Europa, dar tot Android e si tot are lipsuri so…
  Poti incerca sa iei 3GS din Orange Shop poate le vand la liber, sau daca nu sa incerci unu nou dar luat de la “baieti”.

 • seby97

  zaone,droidu in europa se numeste milestone

 • Corect, nu stiam asta, de altfel nici nu stiu prea multe desore Droid, oricum mersi.
  Si ca sa fiu sincer mi se pare stupida ideea de a schimba numele pentru Europa, mult marketing dus pe apa sambetei.

 • CoSSmiN

  Andrei eu am igo si am si tom tom si tot pe 3G 16 GB merge impecabil si IGO si TOM TOM verificate ambele pe romania .slovenia.italia.ungaria !!:)