The Hero, un joc foarte interesant de la Chillingo in curand in AppStore

Chillingo este una dintre putinele companii dedicate developarii aplicatiilor pentru iPhone/iPod Touch ale carei aplicatii merita intr-adevar cumparate si dupa recentul succes avut cu Guerilla Bob, acum compania pregateste lansarea unui nou joculet foarte interesant denumit The Hero.

Povestea jocului seamana foarte mult cu cea din benzile desenate/filmele cu Superman pentru ca personajul principal al joculetului este un super erou cu o identitate secreta care trebuie sa apere orasul in care traieste de inamicii care incearca sa il cucereasca. Eroul beneficiaza de puteri asemanatoare cu cele ale lui Superman : super strenght, abilitatea de a zbura, poate ingheta obiecte cu respiratia de gheata, etc.

In ceea ce priveste inamicii istoria din Superman se repeta : extraterestri, meteoriti, spargatori de banci, etc, practic e povestea lui Superman reflectata intr-un joculet pentru iPhone/iPod Touch care sincer sa fiu arata destul de bine si pare foarte interesant si veti vedea in video-ul de mai jos de ce spuna asta.

Deocamdata nu se stie o data de lansare insa se zvoneste ca va aparea in AppStore in zilele urmatoare, eu zic ca-i destul de interesant si pentru pretul potrivit ar putea fi un joculet ce merita luat.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pUlRj1UMRCg[/youtube]

10 COMENTARII

  1. @seby97: 3 GB? Abia lanseara jocuri pentru PC asa mari si tu vrei pentru iPhone? Poate peste vreo 2-3 ani DACA o sa aiba un procesor de 2 GHZ si un chip grafic foarte puternic.

  2. @seby97: E greu, asta necesita multa munca, ani de development si ca sa`l vinzi la ce pret? Jocurile din AppStore sunt ieftine, pretul maxim e la 10$/euro, un joc de 3GB ar costa triplu sau poate de 4 ori mai mult, crezi ca ar da cineva atatia bani pe el? Eu nu pre cred.