Guerilla Bob lansat si Air Hocker, aplicatia gratuita a zilei

Dupa luni si luni de teste si pregatiri iata ca a fost lansat in sfarsit, Guerilla Bob, jocul facut de o echipa romaneasca si lansat de catre compania Chillingo.

Dual stick shooter-ul de care beneficiaza jocul este foarte foarte interactiv si va da posibilitatea sa trageti practic in orice directie fara a fi nevoiti sa-l miscati pe Bob din loc. Din cate am vazut eu nu a aparut nici o schimbare majora fata de ce am anuntat eu in articolele anterioare, jocul promite foarte multe si sunt sigur ca pe multi ii va atrage.

Dupa cateva minute de jucat am ramas impresionat de cat de bine se misca si cat de bine raspunde la comenzi jocul, grafica este foarte bine realizata, se vede ca s-a muncit destul de mult la el, felicitari baietilor de la Angry Mob Games, au reusit sa faca un joc foarte frumos!

Joculetul a fost lansat acum vreo ora sau 2 in AppStore, costa 2.99$ in US AppStore si poate fi cumparat de aici si 2.39€ in Ro AppStore si poate fi cumparat de aici. GAME ON!.

Cel de-al doilea joculet pe care vi-l prezint vine de la proiectul FreeAppADay si se numeste AirHockey.

Eu sunt un mare fan al acetui gen de joc si aplicatia aceasta chiar este fun! Ea va permite sa jucati fie contra unui computer fie contra unui prieten, fiecare dintre voi avand cate jumatate de ecran pentru a-si controla pucul.

L-am instalat si vreau sa va spun ca este foarte alert, trebuie sa ai ceva dexteritate ca sa reusesti sa marchezi vreun punct la modul hard, nu vreau sa ma gandesc cat de bun trebuie sa fii pentru a juca la modul INSANE! Jocul are deasemenea optiune pentru peer-to-peer care va da posibilitatea de a jucat cu un alt player prin intermediul Bluetooth sau daca nu puteti folosi modulul OpenFeint pentru a  juca cu cineva pe internet.

Am spus ca nu mai scriu despre vreo aplicatie de la FreeAppADay pana nu dau peste ceva care sa merite si AirHockey merita!

Aplicatia o puteti downloada gratuit din US AppStore de aici si din Ro de aici.