Android Lock 2.01 beta update

Android Lock este o aplicatie pentru iPhone/iPod Touch care va da posibilitatea sa modificati clasicul sistem “slide to unlock” prezent in iPhone OS cu unul similar cu cel folosit in sistemul de operare Android. Practic in loc sa faceti slide in partea de jos a ecranului pentru a debloca telefonul veti alege o serie de gesturi pe care le veti face pentru deblocare, gesturile putand fi customizate din meniul de optiuni al aplicatiei.

Android Lock a primit un beta update care inca nu este disponibil in Cydia dar care totusi aduce foarte multe imbunatatiri si cateva schimbari :

  • Added the ability to add a tap to view Lockscreen;
  • Adjusted levels of opacity;
  • Added a counter that indicates the attempts to block performed;
  • Added a toggle that allows you to disable it.

Aplicatia este foarte buna pentru care vor sa isi customizeze telefonul sau chiar pentru cei care isi deblocheaza uneori din greseala telefonul prin sistemul clasic de deblocare.

Android Lock 2.01 beta nu este inca disponibil in Cydia dar puteti downloada versiunea beta de aici. Un tutorial pentru instalare aplicatii .deb gasiti aici.

ATENTIE! Este o versiune beta si este posibil sa cauzeze probleme de instabilitate telefonului, probleme care ar putea fi rezolvate doar printr-un restore!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RPVUwoINQ6k[/youtube]

1 COMENTARIU

  1. Foarte draguta aplicatia….Totul ok pana la compatibilitatea ei cu CyDialer. Daca incerci sa apelezi din Cydialer ,din Lockscreen atunci cand si Android Lock este activat telefonul intra in Safe mode. Mai au ceva de lucru la ea….in rest e Ok. Am un 3GS cu 3.1.2 .