Liquid Scale – cum sa elimini ce nu iti place din poze

Liquid Scale este o aplicatie destul de interesanta pentru photo editing dedicata iPhone-ului care va da posibilitatea de a sterge din pozele facute cu camera device-ului vostru anumite elemente pe care nu le mai considerati necesare.

Uneori e foarte greu sa faci o poza si daca incerci sa faci poze in public aproape intotdeauna se gaseste cate cineva care fie sa treaca prin fata aparatului, fie sa se strambe in background, fie alte asemenea “surprize”, ei bine Liquid Scale va ajuta sa eliminati din pozele voastre aceste mici inconveniente. Practic aplicatia are integrat un engine pentru procesare foto cu ajutorul caruia anumite elemente pot fi sterse din poza prin redimensionarea sa. Aplicatia analizeaza elementele din poza in raport cu decorul si in functie de ceea ce vreti sa eliminati din poze redimensioneaza toate elementele in asa fel incat distorsionarile sa fie cat mai limitate si pozele sa arate cat se poate de natural.

Din pacate aplicatia nu e chiar perfecta, rezolutia maxima a pozei este de 1 megapixel si aceasta poate scadea in functie de redimensionare, pe iPhone 2G/3G s-ar putea sa dureze putin pana reuseste aplicatia sa va redimensioneze poza si cel mai important, anumite elemente nu pot fi scoase din poza fara a pierde o buna bucata din aceasta.

Nu e la fel de buna ca Photoshop insa pe de alta parte e si mult mai ieftina si pentru cei care fac multe poze cu iPhone-ul s-ar putea dovedi a fi o aplicatie foarte folositoare.

Iata feature-urile aplicatiei :

✔ „Content Aware Image Resizing“
✔ Mark areas for removal or to preserve them
✔ Send results directly by mail or save them into the camera roll
✔ Before-after toggle
✔ Select from three qualities (low, medium or high resolution)
✔ Live Seams View. Using this feature you can see exactly what’s going on while resizing

Pentru cei interesati aplicatia poate fi cumparata pentru 1.59€ din Ro AppStore de aici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tStUYQ-70zQ[/youtube]