Poze noi cu viitorul iPhone 4G

Ieri va prezentam un posibil concept pentru viitorul iPhone 4G, concept care din punctul meu de vedere nu va fi pus vreodata in productie de Apple pentru ca sincer sa fiu e foarte departe de ceea ce ne-a obisnuit Apple pana acum.

Zvonurile de astazi prezinta carcasa unui posibil model de iPhone 4G, dupa cum vedeti in poza alaturata si in cele de mai jos carcasa este cu putin mai mare decat cea de la un iPhone normal si in plus fata de aceasta are si un locas in care dupa cum se zvoneste ar fi instalata o camera frontala pentru video conferencing.

Sincer sa fiu nici pozele in care este prezentata carcasa din fata, nici cele ci prezentarea spatelui nu ma prea conving ca aceasta ar apartine viitorului iPhone 4G, ba mai mult decat atat, pare a fi doar o carcasa normala de iPhone care a fost putin modificata in vreun program de editare foto. Carcasele arata absolut identic, exceptie facand locasul de deasupra difuzorului, in rest practic arata identic cu cea existenta in modelele de iPhone 3G/3GS doar putin “modificata” in privinta marimii.

Mai sunt aproximativ 4 luni pana la keynote-l Apple in care va fi lansat iPhone OS 4.0 si iPhone 4G si repet ce am spus si in post-urile anterioare, vor aparea din ce in ce mai multe zvonuri in legatura cu cele 2 produse insa adevarul il vom afla abia la lansare.