AirStrike Defense pentru iPhone/iPod Touch

AirStrike Defense pentru iPhone/iPod Touch este un line drawing air & naval combat game care va pune in rolul unui comandant militar care trebuie sa isi controleze unitatile in diferite scenarii de lupta. Controlul jocului este asemanator celui folosit in jocul Flight Control, anume trebuie sa indicati directia in care vor merge unitatile voastre printr-un swipe pe ecranul device-ului.

In cadrul jocului aveti comanda fie asupra navelor militare fie asupra avioanelor insa absolut toate sunt controlate prin gesturi insa fiecare dintre ele raspunde diferit la comenzi astfel ca o nava de razboi mare se va intoarce si se va misca mult mai incet decat una de dimensiuni mai mici, proportiile si felul in care raspund unitatile aplicandu-se la fel si pentru avioanele de lupta.

Misiunile in cadrul jocului sunt diferite, unele dintre ele se concentreaza asupra flotei si vi se cere fie sa controlati directia navelor in timp ce navigheaza prin apele intesate de mine marine fie sa le directionati pe sub ploaia de bombe aruncate de bombardierele de deasupra; in timp ce misiunile aeriene va cer fie sa bombardati o flota inamica fie sa controlati avioanele in timp ce navigati flota prin apele inamice.

AirStrike Defense este foarte interesat si distractiv in acelasi timp, eu unul nici nu am simtit cele 15 minute in care l-am testat si vi-l recomand cu mare placere, iar grafica este mai mult decat decenta pentru pretul pus jocului.

Pentru cei interesati, jocul poate fi cumparat din Ro AppStore pentru 2.39€ de aici.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P7GAkN8HnYA[/youtube]