Kirikae R170 update si 4iThumbs prezentat oficial

Kirikae este alaturi de ProSwitcher una dintre cele mai folosite aplicatii pentru multitasking dedicate iPhone/iPod Touch-ului, datorita faptului ca in combinatie cu Backgrounder va da posibilitatea dea a administra toate aplicatiile deschise in acelasi timp pe iDevice-ul vostru.

Kirikae are o interfata foarte simpla si usor de folosit facilitand administrarea tuturor aplicatiilor prin folosirea gesturilor pentru a inchide/vizualiza aplicatiile ce ruleaza in background. Toate se tarile se fac dim meniul optiuns al aplicatiei, avand posibilitatea de a alege modul in care se activeaza aplicatia dar si care din meniurile sale sa se deschida primul.

Iata ce aduce nou Kirikae R170 :

  • Removes the possibility of drawing the program from screen emergency calls
  • Removed the possibility to invoke the application while editing icons (removal applications)
  • Fixed a problem that was smothering the status bar when they were closed some applications

Iata si un video cu aplicatia in actiune :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vEYyFfic9DI[/youtube]

Despre 4iThums am mai vorbit acum aproape 4 luni de zile, pe atunci acest model de tastatura pentru iPhone/iPod Touch fiind doar in stadiul de proiect, insa ieri in cadrul MacWorld 2010 a fost facuta prima prezentare a ingenioasei tastaturi fizice care promite sa usureze modul de tastare pe iDevice-ul vostru.

4iThumbs este practic o folie, asemanatoare celor care se aseaza pe ecranul telefonului pentru a-l proteja de zgarieturi, folie ce are mici increstatii in zona unde vine tastatura telefonului dand astfel senzatia ca apasati pe o tastatura reala, lucru care ar trebui sa ajute la micsorarea numarului de greseli si la usurarea scrisului.

4iThumbs dupa cum spuneam a avut parte de prezentarea oficiala iar reactiile au fost foarte pozitive, cei prezenti laudand ingeniozitatea oamenilor din spatele proiectului si afirmand ca acest accesoriu ar putea avea un viitor destul de stralucit. Accesoriul este format din 2 bucati, o folie pentru standard mode si inca una pentru landscape mode, ambele fiind reprezentari fizice fidele ale tastaturii pentru iPhone/iPod Touch. Tot ieri au fost prezentate si preturile pentru 4iThums :

  • Standard: $ 14.95
  • Landscape: $ 16.95
  • Standard + Landscape: $ 19.95

V-ati cumpara asa ceva?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aW6Iy-UE4Wo[/youtube]