iBlueNova va fi lansata zilele acestea

iBlueNova se apropie cu pasi mari de lansarea oficiala, au trecut 4 zile de la ultimele noutati in legatura cu inlocuitoarea iBlueTooth si s-au intamplat destul de multe de atunci. iBlueNova a fost trimisa lui saurik pentru introducere in Cydia, insa nu a fost lansata deocamdata deoarece MeDevil, developerul aplicatiei trebuie sa isi puna la punct o parte din infrastructura legata de site-ul aplicatiei si procedura de licentiere.

Au trecut 2 zile de la ultimele update-uri de la MeDevil si este foarte posibil ca azi, maine sau cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare sa vedem in sfarsit, dupa luni si luni de asteptare, iBlueNova in Cydia. Iata ultimele noutati de la MeDevil :

– iPod Touch 2g is supported (no support for iPod Touch 1g, since it has no bluetooth hardware). iPod Touch 3g support is experimental.
– iPhone 2g, 3g & 3gs are supported.
– Firmware 3.0 and above are supported.
– Music library is read-only, no received music or video will be saved in the library.
– iBluetooth licenses will STILL be valid for iBlueNova.
– 1 license = 1 device (doesn’t matter if you will use the old license on a new device).
– Release is near, we are defining the last items needed for publications.
– Downloading from cydia store is independent from purchasing on cydia store. This will allow you to download and try iBlueNova for 15 days BEFORE purchasing a full license.
– No previews are released to other blogs, follow iSpazio for iBlueNova images, videos or updates.

Tineti aproape, aici veti afla atunci cand iBlueNova va fi lansata.

UPDATE !!

Acum 3 ore MeDevil, developerul iBlueNova a anuntat ca aplicatia va fi disponibila in Cydia imediat ce oamenii care se ocupa de repo-ul in care va fi hostata o vor adauga, deci maine cel mai sigur vom avea iBlueNova gata de cumparare in Cydia!

5 COMENTARII

  1. Eu nu am putut sa folosesc niciodata iBlueTooth, mereu imi iasa din aplicatie in momentul in care ar trebui sa inceapa sa trimita/primeasca ceva prin BT. Nu am investigat problema, pentru ca nu prea am simtit nevoia acuta de a avea un iPhone bluetooth-ready, dar sper totusi ca iBlueNova sa rezolve problema asta pentru mine. Daca va fi asa, cred ca asta va fi a doua aplicatie cumparata din Cydia dupa LockInfo…